з небес звук арфи розтривожив душу

В голубій осоці небо заблукало.
Що тривожить душу і чого не стало?
Сонце, наче кров’ю, річку пофарбило,
В цій порі вечірній що душі приснилось?

Не занадто буде у надії сили,
Із небес звук арфи розтривожив душу.
Знаю, буде завтра не так, як  хотілось,
Кличуть горизонти, я іти вже мушу.


Рецензии