Вже постукав тихенько у дверi

Вже постукав тихенько у двері,
Вже чекає, стоїть за порогом,
Погляд зводить до Неба, до Нені,
Промовляє молитву до Бога…

Вже постукав у праведні Душі,
Вже постукав крізь Час і крізь Простір,
Хто не встиг, той і не надолужить,
Розкладаючи жертви у стоси.

Тихо стукає, молиться, шепче,
Просить Бога Любити і дбати,
Щоб велося Світліше і легше
Тим, кому ще дітей годувати.

Мить, ще мить, ось, за клямку береться,
Натискає, прочинено! «Всюди!
Всюди Світло» – Рік Новий сміється:
«Бог почув! Ще б почули і Люди…»

02.01.2014


Рецензии
Світлі,добрі вірші,Катерино.Зі святами!!!

Орехова Галина Григорьевна   05.01.2014 18:08     Заявить о нарушении
Дякую за радісне сприйняття!
Найсвітлішого!

Катерина Жебровська   05.01.2014 18:33   Заявить о нарушении
На это произведение написано 5 рецензий, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.