З нами Бог

Спалахне над Карпатами зірка
Відповість їй Далекий схід
І повстане вся Русь із криги
І до Сонця почне свій рух.

Там де Бог посідає над Всесвітом
Пролунає виклик усім ворогам, 
Хто свободу як хибну ганчірку
На безрозум свій поміняв.

Наші Дівоньки з Київських пагорбів
Голос в голос піднімуть свій спів
До зірок, ще ненароджених,
Де у темряві Зло знемагає
Перед Світлом народів Землі.


Рецензии
мне он очень понравился

Алина Дорохова   20.01.2014 20:15     Заявить о нарушении