18 Зупинись!

В наступ іде планетою прогрес,
Природа стомлено благає: "Ес о Ес!"
Все швидше людство плаває, літає
І безоглядно всі запаси добуває.

Колись скінчиться нафта й газ-
Холодним стане світ для нас,
Тоді вже й атом не врятує -
Це зараз людство не хвилює.

Забруднюєм планету ми бездумно
І не стає від цього сумно,
Адже дорога всім одна -
Чашу життя п'ємо до дна!

Вже дзвони б'ють. пора підсумувати,
Природа понесла великі втрати:
Тварини масово ідуть в Червону Книгу,
Тепло на полюсах руйнує кригу.

Ракета пробиває шар озону -
Все менше місця вже бізону,
Сміливо вирізаємо ліси
І не жаліємо природньої краси.

Гей, людство, швидше схаменись!
Із розумом в майбутнє подивись! -
Де наші діти будуть жити?!
Давай з природою дружити!

29.12.2013


Рецензии