***

Я б влетіла у той рай,
Бо я не бачу болі край
Я мабуть загубила вже його
Й не розумію нікого,
Коли цей день закінчиться
І дві дороги вже розійдуться
Мені так боляче гадать
І про все це забувать
Я цю любов і це життя
Кохала аж до забуття
Там де мій рідний дім
І хто чекає мене в нім
Там я нікому не потрібна
І ні для кого вже не рідна.


Рецензии