я знаю важко тоб зараз

Я знаю важко тобі зараз
Я знаю як би не ховав
Весь біль ти раз по раз
Я бачила яке життя ти мав

Пробач тебе не врятували
Не помогли коли просив
Ми іншого життя шукали
І ти шукав, молив...

Тепер вже пізно щось міняти
Ти знаєш лейкомія це не жарти
Не хочу... Я боюсь тебе втрачати
Боюсь...Боюсь ти дорогий мені

Я часто згадую ті дні
Що разом провели ми на весні
Твоє тепло і посмішку і щастя
Що дарував ти всім тоді

Я знаю, що ти будеш жити!
Ще дуже довго будеш!
Любов це все, що можу дати
Це все що можу дати я тобі...

Ирина Рустамова*                27.11.2013


Цей вірш я написала для свого близького друга який зараз бореться за своє життя зі страшною недугою рак крові. Я щиро сподіваюсь, що ти скоро видужаєш, і ми зможемо як і раніше бачиться, гуляти разом. Дуже сумую та люблю Іра...


Рецензии