Слова

Слова-це щось дуже важливе
І щось таке дуже красиве
Вони бувають грубі і прості
І можуть бути навіть і круті
Вони розкажуть про життя
І передадуть найкращі почуття
Вони і творять справжні мрії
І дуже справедливі дії
Мені здається, що люблю
І всякі справи я роблю
Слова,слова
І ними повна моя голова.


Рецензии