для мами

Посивіли у матусі коси,десь марщинки появились в раз.
Знаю стали ми тепер дорослі,в світ сама ти вивела нас.
В тебе такі ніжні рученята,посмішка зігріта лиш теплом.
Ми для тебе завжди дитинчата,під твоїм захищеним крилом.
Посивіли у матусі коси,дай з долонь напитися води.
Вибач,що ми стали вже дорослі,розлетілись із гніздечка хто куди.
Мчать літа,їх жаль не повернути,жаль дитинство наше вже пройшло.
Ти матусю завжди нас готова пригорнути.
Під материнське й затишне крило.


Рецензии