Ти

Тебе я пам'ятати буду довго
Тепло і тіла й слів
Я пам'ятаю день і все навколо
Цвіло і пахло адже поруч ти
Нехай була то осінь а не літо
Було тепло бо поряд ти
Нечула я нікого навкруги
Бо поряд ти, лиш ти
Я пам'ятаю перший дотик
Мені було не страшно хоч боюся темноти
Я памятаю, й памятати буду завжди
Я пам'ятаю то був ти...

Ирина Рустамова*  Олександру Савченку   26.11.2013


Рецензии