От i все...

Розпрощалися… Сліз не було,
Лиш печаль,  як сиза лебідка,
Нас накрила журливим крилом
За яким небокраю не видко.

От і все… Скибка місяця враз
Сколихнулась в очах-стожарах…
Недоспіваний нами джаз
Буде в згадках,  як сіль на ранах.

2009


Рецензии