Порожн й день без сл в тво х, кохана

Порожній день без слів твоїх, кохана,
Без суєти. Проблем. Турбот.
Без почуттів вогненних і чекання,
Після прямої  потрібен поворот.

Радіють душі клятвам  раннім,
Обману ..., що життя несе.
Парадоксально, і сльозам, стражданням
Я рад.  Навіщо  це  мені  усе ?


Рецензии