Вже по ночах, щоби народ не бачив

Вже по ночах, щоби народ не бачив,
Прикази Янукович віддає,
Такий сміливий президентський «мачо»
Беззбройних покалічити дає.

Та, що йому народ, «бідняцьке бидло»,
Що голос свій на виборах віддасть,
І людям влада бандитська не набридла,
Така собі не вивчена напасть.

І хто не може вийти на майдани
В думках і в голос промовляйте враз:
«Геть влада, що кує 7арод в кайдани
І віддає бандитський свій наказ.

Цей голос, це бажання всього люду,
Молитва, що з’єднає  на землі,
Дійде до Бога, живе по куди
Бог на прохання відповість завжди.
                2013.11.30


Рецензии