Практично теоретично

І якщо 30 секунд (теоретично)до Марсу,
То до тебе (практично) рівно одна хвилина.
Одна хвилина за "не нашим часом",
Одна хвилина, щоб побачити рівну спину.

Щоб промити очі, побачити все прекрасне,
Щоб прочистити вуха, почути усе неймовірно тихе,
Щоб розчулитися зовсім не знаючи часу,
Щоб від щастя не перетворитися на людину "психо".

Щоб розпрощатия з усім своїм внутрішнім фарсом,
Щоб відчути, що десь там стережень, а не стеблина.
Бо 30 секунд (практично) до Марсу,
А до тебе, любий, (теоретично) одна хвилина.


Рецензии