Hiч

Зима, а(та) на вулиці снігу нема...
І вулиці... й руки не мерзнуть без тебе.
Іду поночі, бреду, дивлюся в холоднеє чорнеє небо.
І ніч новорічна досить незвично дарує самотності
пишності барви...
А зорі - сузір`я  й різні фігури для повної дури...


Рецензии