Снежинки

Текст Димитър Спасов
Музика Христо Недялков


Баба Зима пак размята
белия кожух.
Ний се стелим по земята
леки, като пух.

 Припев:
        Над кащички и дворчета,
        край светлите прозорчета
        летим, летим и се вертим,
        децата веселим.

Ставайте, дечица малки,
ставайте от сън!
Чакат ви игри, пързалки,
тичайте навън!

 Припев:
        Над кащички и дворчета,
        край светлите прозорчета,
        летим, летим и се вертим,
        децата веселим.


      

Белой шубой двор укрыла
бабушка Зима.
И снежинок легкокрылых
всюду кутерьма.

 Припев:
        Мы в снежном танце кружимся,
        с ребятами подружимся,
        летим-кружим, кружим-летим,
        детишек веселим.

Нынче нужно спозаранку
вам, ребята, встать.
Ждут вас игры, горки, санки,
всем пора гулять!

 Припев:
        Мы в снежном танце кружимся,
        с ребятами подружимся,
        летим-кружим, кружим-летим,
        детишек веселим.


Рецензии