***

Ти знаєш, що таке любов?
Ти знаєш, зоре ясна?
Спитаю тебе знов і знов,
А ти: "То мить прекрасна!"

І що прекрасного у ній?
Чому тепер радіти?
Та є таке в душі твоїй,
Що надихає жити.

Та є у погляді твоїм
Щось серцю дуже миле,
Живе печальне, тихе в нім
Кохання однокриле.

Хто не любив, тому завжди
Байдужі в небі зорі,
Звичайні в полі колоски
І хвилі в синім морі.

                17 октября 2013г.


Рецензии