КIекре хьтин

КIекре хьтин акъудиз ван,
Акьалдарна лугьуз мад чан,
Вечре хайи какадал, дуст!
Пеле авай чIулав тир къан,
Жув эцигиз жемир ваз кІан,
Сад Аллагьдин чкадал, дуст!
+++
Девлетарни чІехивилер –
Гагь-ава, гагь-авач жеда.
ТІурфанринни пехъивилер,
Сад лагьана яваш я.
+++
Адалатни инсанвилер–
Ахмакьбуруз чир жедач.
Жизви кьванни нукьсанвилер,
Квачир гьатта пІир жедач.
+++
Гъиляй къведай чІавуз на ви,
Алахъ хъсанвилер ийиз.
Ван жедайвал цавуз на ви,
Алахъ инсанвилер ийиз!
+++
Аллагьди пис ксаринни,
Вил акъуддач тІуб туна.
Вахт фейила йисаринни,
Гьисс ийида гъам вуна.


Рецензии