Кохання

невже це зі мною, невже це все на яву?
це не сон, це моя реальність!
моє кохання, моє бажання.. бути з тобою
чуєш з тобою і тільки з тобою
поруч,  тримати тебе за руку і невідпускаючи
але знаючи, що потрібно- це розставання
ця відстаннь між нами
ці вагони наповнені людьми
і тільки ми у двох з тобою, розуміючи, що нам потрібна .. тиша ... спокій ..
нам потрібно дихати один одним
насолоджуватися кожним дотиком руки ...
запахом парфум на твоїй шиї
словами "кохання"  пошепки тихенько на вушко
коли "мурашки" по тілу , за поцілунки в шию.
просто хочу бути поруч з тобою, завжди, кожен день, підтримувати тебе.
підтримувати тебе у нелегку тобі хвилину
говорити слова "кохання", набагато частіше і так тихенько , пошепки, щоб це було тільки для тебе і для мене ...


Рецензии