Так i Нi

 
«Так» - це міцні кайдани,
Темна страшна в’язниця,
Жахом в ночі насниться,
Серця нагноїть рани…
«Так» - це міцні кайдани!

Право казати : «Ні» -
В світі цінніше право,
Мрії моїй заграва,
Співи птахів по весні
Право казати: «Ні!»


Рецензии