Стороння ж нка зл образи не простить

Душа замерзне в літній днині,
Стороння жінка злі образи не простить.
І може серце  захлинутись у причині,
Відомо, що любов без радості гірчить.

Незряча ніч розділить наші душі,
Бо тілу просто звірити інстинкт.
Хворіє совість і, буває, мучить,
За те, за що душа, я знаю, не простить.


Рецензии