Море грози з собою зве

Цілий день сизий вітер гуляє,
Море грози з собою  зве.
З гір судакських туман сповзає
Як синиця, надія живе.

Мрії  рвуть журавлями в небо,
Заховає їх сизий туман.
Дощ  дрібний сльози лив без потреби
І не вірив в жорстокий обман.

А надія в очах,  як синиця,
Де ви радості легкі дні?
Може, також з тобою в столиці,
Муки щастя і муки вини?


Рецензии