За Украiну, Господи, молюся

За  Украiну,  Господи,  молюся,
Не  дай  пропасти  людям  i  державi.
Сьогоднi  е  червонi…   лiвi  й  правi…
Стократно  зрадять,  ось  чого  боюся.

У   рiднiм   краi  -  слуги  i  вельможi,
Багато  зла,  а  правди  знову  мало.
Хтось  просить  хлiба…   Наминае  сало
Багатий…  тiльки   намiри   ворожi.

В  черговий  раз  народ  принесли  в  жертву.
I  волю  закували у кайдани.
Вогнем  свободи  загорiлися   Майдани.
Чи  не  народять  нам  дитинку  мертву?

Про щастя  у  народу  дума  вiчна.
Та  чи  не  буде   знов  iсторiя  трагiчна?


Рецензии
Віра!
Чудово і сильно, від душі!!!
З теплом, Геннадій.

Геннадий Сивак   03.01.2014 23:01     Заявить о нарушении
Генадiю, молимося, щоб Господь зберiг краiну для нащадкiв. Хай здоровиться!

Вера Кухарук   04.01.2014 14:52   Заявить о нарушении
На это произведение написаны 3 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.