Сатырычныя афарызмы

             На дрывотні                У школе ўрокі дала -
             Тонкія плашкі,                Дома з'ела б і вала,
             А не дровы                А ў мікрафон праспявала,
             У Аўдоцці і Палашкі,              Дык на Канары назбірала.             
             Бо яны ўдовы.
               
                У алігарха
                Да мільярдаў
                Яшчэ і прыбаўка.
                А ва ўдоўкі
                Толькі пенсія удаўка.

                Не будзе пуцёўкі
                За бутэльку зуброўкі,
                А трэба даляры
                І другія ахвяры.

                Ад кожнага - па працы,
                Але не кожнаму палацы.
 


Рецензии