Лезги чуьнгуьр

Шад манийрик кутаз лувар,
Къурмишда на гьар са сувар.
Ашукьардай чилер-цавар,
Аламатдин затI я чуьнгуьр!

Хъуьрез-къугъваз гимиш симер,
Тезенагдал кутаз демер,
Шив хьиз вердиш, ийиз туьмер,
Аламатдин затI я чуьнгуьр!

Лезги халкьдин мел-мехъерин,
Шагьларин шагь я мелерин.
Руьгь кутадай рикIик дерин,
Аламатдин затI я чуьнгуьр!

ЦIийи свас хьиз чамран хурал,
Рахада вун ич хьиз тарал.
Лезги чилел ашукь марал,
Аламатдин затI я чуьнгуьр!

Сажидин, на чIалар туькIуьр,
Шагьнабатдин яд я чунгуьр.
Сад Аллагьди авур куькIуьр,
Аламатдин затI я чуьнгуьр!


Рецензии