Чахъ вири ава

Ракъини вичин къизмишзава цIай,
Цавун целери худда тунва гар.
Заз диде тир Чил инсанрив ацIай,
Къужахламишиз кIанзава пайгар!

Заз дидедин ни къвезва Чиликай,
Уьмуьр багъишай, тербия гайи.
Ам ктаб я зи ахъаз вилик квай,
Кьисметдин чрар кIелиз таз гъайи.

Къуй ракъини мад худда турай цIай,
Ислягь лифери лув гурай цава.
Захъ ватан ава бахтарив ацIай,
Захъ зи Дагъустан-Лезгизстан ава!


Рецензии