Ми на вiйнi

            МИ НА ВІЙНІ

Ми на війні – безжально нескінченній,
В якій тріумфом буде лише смерть.
Трофей її – життя. У битві цій буденній
Людину фатум змолює на дерть
Й вихаркує вже мертвою. Бог – геній!
Він вкинув люд в довічну коловерть
Різдва й надії – вічній й нездійсненній,
І перемога в цій борні є – гідна смерть!

                Павло Гай-Нижник
                31 грудня 2013 р.


Рецензии