Клопiт

Панні та панове,
Любі мої друзі,
Все в нас буде добре.
Ще скажу на разі
Є козацька гордість,
Що не забаганка,
Мужність і свідомість
І сусідка Ганка.
Як на неї гляну,
Як заплющу очі,
І уже нікого
Слухати не хочу.

Приспів:

Без ніякої напруги
Всі танцють буги-вуги
Бо не можуть гопака
Бо це справа козака
Гоп-гоп гопака
Це є справа козака.

Мрії мозок лижуть
Як їх вгамувати
Світ не допоможе
Треба танцювати.
Як не знають мусять
Що дарма той клопіт,
Бо як заведуся
За - на неї попит.
Хто перетанцює,
Хто переспіває -
Тільки той хто справді
Ганку покохає


Мрії мозок лижуть
Як їх вгамувати
Тут не допоможуть
Навіть депутати.
Як не знають мусять
Чути у Европах
Все в нас буде добре
І дарма той клопіт.


Рецензии