Шевченко мiй, величний й любий!

ПРИСВЯЧУЄТЬСЯ ПРЕЗИДЕНТУ УКРАЇНИ,
ВІКТОРУ ФЕДОРОВИЧУ ЯНУКОВИЧУ!


ШЕВЧЕНКО МІЙ, ВЕЛИЧНИЙ Й ЛЮБИЙ,
ПИШУ ТОБІ ЗІЗНАННЯ Я СВОЄ!
Я Свою Душу також не загублю,
Як на Краще, ПЕРЕСПІВАЮ я ТЕБЕ.


ТИ Найвеличніший ПОЕТ КРАЇНИ,
Ти Мій УЧИТЕЛЬ, й навіть Мій НАРОД!
Як ТИ, і я ЛЮБЛЮ Зелену УКРАЇНУ...
Із ГЛИБИНИ Душі Своєї, і писемних Од!


ПЕРЕСПІВАЮ я, УСІ ТВОЇ ... ПОЕМИ,
Оскільки й зараз у Людей, від НИХ екземи
ГРОМЛЯТЬ БУДИНКИ, ДЕРЖАВНІЇ СПОРУДИ,
Я НЕ витримую, такої, вже, огуди.


А ТИ, НАЙВЕЛИЧНИЙ МІЙ Учитель, і, ПОЕТ,
ДОПОМОЖИ КРАЇНІ Й ЗАРАЗ,- і, буде, ЗЛЕТ!


Рецензии