Новорiчна нiч

У Ніч Новорічну, веселу, святкову,
Дух казки незримо приходить до нас,
І радість і щастя несе про запас,
Щоб року новому закласти основу!

Із предками в час цей ведемо розмову.
Ми знаємо твердо, що свят прийшов час,
І литися буде горілка і квас,
Бо року старому наспіла обнова.

Життя розпочався новенький виток,
Нестриманих днів покотився клубок
Кудись в далечінь, у закутини долі.

Надія зоріє у поглядах газд,
Бо вкрилася снігом пщениця у полі,
І віра зміцніла - все буде гаразд!


Рецензии