Намагаюсь зрозумiти...

Знов малює руни долі
Мандрівник – північний вітер
Хмарами в небес долоні
І надій зриває квіти.

Намагаюсь зрозуміти
Серед галасу і гаму
Візерунків чіткі віти
І свою зіграти драму.


Рецензии