Слепцы

В нашому всесвіті ви не найдете світла,
Ви сліпці, які не можуть бачити цей мир.
У вас зламані на спині всі крила,
А в душі у вас засів дикий звір.
Ви хочете бачити світло, но ви – темнота,
Ви хочете бачити ранок, но бачите ніч.
В вашій душі вже погасла добра іскра,
А голова вже повинна падати с пліч.
Вам все рівно, що буде з вами,
Ви таємно покидаєте цю землю.
Так злітайте зі зламаними крилами
І зі зламаним сердцем…


Рецензии