Якщо не ми...

Якщо не ми - її сини та дочки,
То хто нам Україноньку спасе?
Рознесуть, розграбують по шматочку -
Вона цього, кохана, не знесе.

Не всі ще розуміють, як важливо,
Сьогодні правду й волю здобувать.
Бо взавтра буде пізно вже, можливо
Відстоювать своє і рятувать.

Розпродадуть, розтягнуть до останку
І не зоглянешся - знесуть куточок твій...
Проснешся одного сумного ранку -
Нема твоєго дому - ти чужий!


Рецензии