Чому ти вийшла iз себе

Чому ти вийшла із себе,
Залишила Душу і тіло?
Чому у Світи далекі
Свідомість твоя полетіла?

Як можна себе лишити –
Химерності на поталу?
Як можна в собі не жити,
А тішити сутність зухвалу?

Чом вийшла із себе, Людино?
Чому подалася в мандри?
Чи Сонце тобі не світило?
Чи Небо всміхалось марно?

Забула про Радість і Силу…
Сховала свій Спокій і Світло…
Красу у собі придушила…
І що тепер з мороку видно?

30.12.2013


Рецензии
На это произведение написаны 3 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.