Остановился месяц над землёй...

Спинився місяць над землею,
Нема хурделиці,все спить.
По кучугурам Йосип суне,
Марія верхи дріботить.
 
Замерзлі,втомлені небоги,
Їм хлів притулок від зими.
Перейми почались- пологи,
Але вони тут не самі.

Благословенна ніч настала,
Вже народилось немовля.
Послав у ясла сіно Йосип,
Марія сина  сповила.

І янголи віщають славу,
Спасителю несуть хвалу...
Бидлятина була в хліву,
Та гріла подихом помалу.

Так навкруги ся згуртували,
На вколішки всі разом стали.
Щоб Він не змерз... Мовчать мов тінь,
Хлів темний,ніч, Різдво...  Амінь!


Рецензии
Мен! сподобалось.... З повагою....Стась!

Станислав Зарудний   10.02.2017 13:56     Заявить о нарушении
Красно дякую , дружэ..)))

Мега Паша   11.02.2017 00:53   Заявить о нарушении
На это произведение написаны 3 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.