Небесно-сладостная грусть

  ~ ~ ~ ~ ~ * ~ ~ ~ ~ ~

В твоих глазах и грусть, и сладость.
Я впала в детство для тебя.
Зелёной веткой билась радость,
Природа - шумное дитя.
Всплакнув, лучами заискрится
И, шелестя, промолвит: пусть!..
Пусть, что во мне, тебе приснится:
Небесно-сладостная грусть.

  ~ ~ ~ ~ ~ * ~ ~ ~ ~ ~

Your eyes are sad and sweet.
I enter my second childhood because of you.
My joy is beating like a green branch.
The Nature is a noisy child.
It has just cried and then its rays are sparkling and it is whispering: let it be.
What I cover in my heart you see in your dreams. Let it be.
It is a heavenly sweet sadness.


Рецензии