I розквiтала Наша, нiжна, Мати

 Не станемо,ми друзі,на коліна.
І Батьківщину ми не будемо  ганьбить.   
Вона у нас одна ,одна єдина.   
Її ми будемо і славить і любить!   

Вже чорні ,чорні хмари нависають.   
І громовицями лякають вороги. 
Неначе оси нас вони кусають, 
Як ворони кружляють,знову,навкруги.

Ми гідні мати,в світі, ліпшу долю,
Де сонце сяє ,ген далеко,аж за край.
І геть ярмо! ми летимо на волю.
Всевишній Боже ,милосердний,помагай!

Лиш перед Богом схилимо коліна
І будемо Його тільки благати,
Щоб вистояла мила Україна.
І розквітала Наша,ніжна,Мати!


Рецензии
На это произведение написаны 4 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.