Аруси муборак

Ором шавед дустон.сухан гуям як дам,
Дусти азизамро,табрик намоям ман.
Аруси муборак,хушрузи муборак!
Сад сол бинед умр,хушбахти муборак!

Бахту икболе чанд,дар рузгорат бодо,
Аз Худои ширин,намоям тавалло.
Бо аруси хушгил,бахту умед бинед,
Бурдбории хаёт,дуову таманно!

Хонаат пурфайз бод,пурнеъмат дастархон,
Ханда ба лабхотон,давр занад човидон,
Ахди ишки шумо,абад кисса монад,
Фарзанд хашту-дах,бахшояд Худочон!!!


Рецензии