Вiчнiсть стурбована гнiвом

Р.Коляда, п’єса для фортепіано,
Вечір музичних і хореографічних імпровізацій:
проект Романа Коляди і Honest Movement Dance Company

6.
Вічність стурбована гнівом,
Дзвонами б’є і громами,
Віє молитвою-співом,
В Небі голосить круками…

Можна – почути крізь бурю
Лагідне слово, вітання?
Можна – дорогою бруду
Йти і творити благання?

Вічність у кожній істоті
Дихає й стукає кров’ю.
Вічність у Душах і в плоті
Вабить і світить Любов’ю.

27.12.2013


Рецензии