Це знову ти за вiкнами вiтрин

Р.Коляда, п’єса для фортепіано,
Вечір музичних і хореографічних імпровізацій:
проект Романа Коляди і Honest Movement Dance Company

4.
Це знову – ти: за вікнами вітрин,
В повітрі, у промінні, над дахами…
Ти зовсім поруч, знов я не один.
Ти й крізь пітьму смієшся ліхтарями.

Це ти, я знаю! Я тебе впізнав
У гущі поглядів, серед очей застиглих.
Я вірив, кликав, я тебе чекав.
Я відкривав для тебе двері й вікна.

Так, так, це – ти! Бо чий би ще так спів
Дзвенів в моїй знесиленій оселі!
Це ти – Любов! В убранстві кольорів
І звуків Сонячних – в Душі моїй і в Небі!

27.12.2013


Рецензии
Катенька.. мистично и всеобъемлюще)
слышна музыка - желанная, её)
с Новым Годом Вас!

Хелена Фисои   01.01.2014 07:30     Заявить о нарушении
Хелена, спасибо!
Ваше восприятие необыкновенно близко к тому, что вкладывается в строки...
Всего самого Светлого!
С Новым годом!
Любви!

Катерина Жебровська   02.01.2014 13:05   Заявить о нарушении