Ma tem... на румынском языке

 Ma tem de mine, de cel alb din intunericul meu...
 Ma tem de tine, de pata neagra din lumina ta...
 Ma tem...ma tem de contopirea lor.
 De alb si negru...
 De scanteia ce va naste
 curcubeul de culoare si o noua lumina...
 Ma tem de temerea mea...caci sa produs.
 Dar e rezultat or ba?
 Ma tem...si sper...

 (Anton Barbu) a.04.04.2001


Рецензии