Добре що менi не двадцять один

Добре що мені не двадцять один
бо я певне не зміг би отримати
так багато
- від споглядання тебе
такої довірливо-вільної
тим більше - від ніжних дотиків
до твоєї пружної шкіри

споглядання твоїх особливих
що збіжали на волю грудей
які з цікавістю
і острахом
напружуючи білясті пуп'янки зіниць
періодично вдивлялися в мене
- від дотиків тих що дають
а не беруть і тому  не
перехоплює подих
це добре бо дозволяє дихати
вільно глибоко як рухається море
всі крилаті істоти схоже заснули
й не заважали відчути тебе
як цільний твір
_____
а все ж тоді літав хтось понад нами
тепер на згадку їх злетівся цілий сонм


Рецензии