Subtilitate... на румынском языке

Din prima privire si dupa,
Adorm in nurul buzelor tale,
Ma scald in premiscarea lor,
In licarul de pana la zvacnire,
Din punctul clipei
            infinitului si nespusului,
Din daruirea inadmisibilului,
La marginea neatinsului,
Pana la ultima suflare...si dupa...

   (Anton Barbu) a. 1990


Рецензии