Кицька укр

Хто муркоче під віконцем?
Ловить хто промінчик сонця?
Ця бешкетниця грайлива
Розпухнаста, дуже мила!
Кігтями нитки підділа –
Все в’язання розпустила!
Хто тихенько спить на ліжку?
Знає кожен – люба  …
                (акьциК)


Рецензии