Наша творча праця над усе

Прийшла на двір осінняя пора,
Пирищить дощик так, наче із відра.
За сонечком скучаєм дуже ми.
А вітерець біжить вже до зими.

Не дуже поспішай ти вітерець.
Хай осінь буде всім нам на взірець.
Хто добре в тепле літо працював.
Того багатий урожай застав.

Так не лінуймося ніколи ми в житті
І будемо щасливі в майбутті.
Достаток щедра осінь нам несе.
І наша творча праця над усе.


Рецензии