Севимли Ватан

Ер юзюннде надир, зенгин,
Буюк дженнет кошеси
Татар халкънынъ севдасы -
Къырым ярымадасы!

Биз севимли Ватан ичюн,
Гъайрет этип курештик.
Аделетлик - гъалиб чыкып,
Бу мекянда топлаштыкъ.

Энди Азиз юртумызнынъ
Халкъ серветин сакълайыкъ.
Вадий, тарла, тюзлюклерге
Багъча, гульлер сачайыкъ!

Истидатлы, иджаткяр -
Улькеде зевкъланайыкъ,
Яш таваба осьтюрюп -
Бахт, муаббет яшайыкъ!

Берекетли, абад дияр -
Шан-шуретлер къазансын!
Къырым татар догъгъан ери -
Къудретли девлет олсун !!!

                24.04.08 г.


Рецензии