МАМА

ХОЧ ДУШЕВНИЙ БІЛЬ Й ВЕЛИКА ВТРАТА,
ТА ВЖЕ МАРНО ПЛАКАТИ Й ТУЖИТИ
ПОХОВАВШИ МОЇХ БАТЬКА З БРАТОМ
ЇДЕ МАМА В ЧУЖЕ МІСТО  ЖИТИ.

І НЕ ЗГОДНА БУЛА Б ЗАЛИШАТИ
НАЙРІДНІШОГО В СВІТІ СЕЛА,
І ХАТИНУ СВОЮ  ПРОДАВАТИ
ТІЛЬКИ Б ДОНЬКА ІЗ НЕЮ ЖИЛА.

НЕ ЗБУЛАСЬ ДАВНЯ МАМИНА МРІЯ 
ЩОБ ДОЖИТИ ТЯЖКУ СВОЮ СТАРІСТЬ,
БО У НЕЇ  Є  ДОНЬКА " НАДІЯ"
ТА ВІДСУТНЯ ДО МАТЕРІ ЖАЛІСТЬ.

ТИСК СТРИБАЄ Й БОЛЯТЬ ДУЖЕ НОГИ
СЕРЦЕ  ЧАСТО ВЖЕ НАДТО ПЕЧЕ
ТА В СЕЛО ВЖЕ НЕМАЄ ДОРОГИ
ЧАС ЖИТТЯ ТАК НЕВПИННО ТЕЧЕ.

ВІД ДОЧКИ ДЗВІНКА ЧЕКАЄ МАТИ
ТІЛЬКИ ДОНЬЦІ НІКОЛИ ДЗВОНИТЬ,
БУДЕ ВЖЕ ДО ВІКУ ЖАЛКУВАТИ
МАТЕРИНСЬКЕ СЕРЦЕ,ЯК ЗГОРИТЬ.


Рецензии