Майдан 2013

***
швидкої перемоги не дано
поразки тінь крадеться поміж нами
ми стоїмо затиснені роками -
офірна міць -
шляху назад нема
і не було
ніколи не було
тому ми знову тут
в снігах
і нас не триста…
на всіх Майданах нас як маку
відважних й чесних…

століттями чекали цього знаку...

26.12.2013.


Рецензии