Маленьке янголя

Яке ж то щастя діток мати,
Подарувати їм життя!
І дев'ять місяців чекати,
І розмовляти з Янголям!
А потім на руках тримати
І до грудей тулити так,
Що у душі все розквітає,
Солодкой ніжності, то смак.
Яке то щастя мамой бути!
Любить і пестить своє дитя.
І милий голосок той чути,
Радіти щастячку щодня.
І кожен день радіти диву,
Яке дарує маленьке Янголя.


Рецензии