Ос нн й лист

Осінній лист на землю пада,
Густа зима до нас іде,
На прикінці вже листопада
В моїй душі весна цвіте.

Серцебиття усе частіше,
Стучить в грудях лиш від любові,
Про почуття свої я пишу,
У кожнім вірші, в кожнім слові.

Мені потрібно поділитись
Своїми почуттями з кимось ,
Про те, як пада жовте листя,
Про те, як ми колись зустрілись.

Я досі ясно пам'ятаю,
Як ти розгублено дивився,
Я знаю, я тебе кохаю,
А ти пішов і не простився.

А я стояла і дивилась
Тобі у слід, й не розуміла,
Чому усе так получилось
Й собі зізнатись не зуміла.

А осінь жовтим падолистом
Свою мелодію заграла,
І я згадала день той чистий,
Тоді тебе я покохала...


Рецензии