Зна ш..

Знаєш, а ти не такий як усі,
Поміж лукавих чужих людей,
Ти запалив огонь у душі,
Розвіяв спомин безсонних ночей..

Знаєш, а час із тобою - мить,
Очі твої миготливо жевріють,
На струнах душі ніжний голос бринить
Ти мабуть моє, і справді, я вірю)

Знаєш ти дійсно мені потрібен,
В хвилини розпачу, пустих дум,
Хоча на вулицях замітає снігом,
Ти розвіваєш мій світлий сум...


Рецензии